csupaszabo
csupaszabo
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Bemutatkozás

Ki is az a Csupaszabó?

Nevem Szabóné Szabó Zsuzsanna, és megszállott, kicsit őrült mudibarát vagyok. Majd 20 éven át tenyésztettem a fajtát, aranykoszorús mestertenyésztő vagyok. Egyedülálló nyilvántartást fektettem fel közel 30 éves munkával a mudikról. Noha jelen pillanatban nem tenyésztem a fajtát, lelkemben mindig is mudis maradok. Bár a Magyar Mudi Klub elnöke szerint semmi közöm a mudihoz /sicc!/, én szeretném minél több emberrel megismertetni és megszerettetni legritkább nemzeti fajtánkat.

Idestova 40 éve is elmúlt, hogy megismertem ezt a méltatlanul mellőzött és lenézett nemzeti fajtánkat. Mondhatni köztük nőttem fel, hiszen apai Nagyanyámnak eredeti, pásztoroktól származó mudijai voltak, olykor 20-nál is több egyszerre.

Nagyanyám legkedvesebb mudija BOGÁR volt, egy kondorszőrű, fényesfekete kis szuka. BOGÁR csodálatos kis jószág volt, tele életvidámsággal. Magatehetetlen bénán fekvő, de tökéletesen eszén levő Nagyapámat egyedül BOGÁR tudta felvidítani. Neki szerettem volna emléket állítani kennelnevemmel is, ezért, no meg amiatt lett CSODABOGÁR a kennelnevem, mert mindenki kissé lököttnek nézett, amikor a divatos fajták helyett én körömszakadtáig ragaszkodtam a MUDI-hoz. Számomra mindig is a MUDI marad a KUTYÁK KUTYÁJA!

Kedves Olvasóm! Ismerd meg Te is ezt a csodálatos fajtát!

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2005-03-04
 
Kalendárium
2021. Január
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Hány óra?
 
Ajánlott linkek
 
Kapcsolat

    SZABÓNÉ SZABÓ ZSUZSANNA

aranykoszorús (mudi) mestertenyésztő

Levélcím: 1091 Budapest

                     Üllői út 117. B.lh.II/27

Telefon: 06-1-788-1297 vagy mobilon: 06-20-214-2472

E-mailcímek: mudibarat1@msn.com

                  csupaszabo@msn.com

    szaboneszabo.zsuzsanna@chello.hu

 

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj