csupaszabo
csupaszabo
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Gazdit keres!
Gazdát keres Gondűző Alkonyat Nyáj Kapitány Fura, 1,5 éves fekete mudi kan.

Furának volt gazdája. Szerették, iskolába járatták, megcsinálták a terelési ösztönpróbát, kiállításra vitték, aztán egyszer csak megunták és lepasszolták a 76 éves nagyinak... aki természetesen nem bírt az elrontott, szökős, harapós kutyával és menhelyre akarta adni.

Furának volt tenyésztője is. Aki a honlapján büszkén mutogatja, hogy nagy kertjében milyen gondosan neveli a nála született kölyköket. Ebben a nagy kertben nem jutott hely Furának átmenetileg, amíg új gazdát talál. De egy telefonra sem tellett, hogy megkérdezze, mit segíthetne. Igaz, ma a kiállításon üzent, hogy lehet, hogy talált gazdát neki. Köszönjük, de jelöltjeink nekünk is vannak, majd mi döntjük el, ki alkalmas Fura mellé gazdának.
Egyetlen ember gondolta, hogy felelősséggel tartozik a kutya iránt, Fura apjának gazdája. (Aki nem tudná, BMájá). Ő felajánlotta, hogy a költségeket állja és igyekszik gazdát keresni neki. Köszönet érte! Igaz, nem ő lenne az, akinek ezt meg kellett volna tennie.

Úgy éreztem, ezt mindenkinek meg kell tudnia, milyen egy "felelős" tenyésztő, aki a honlapján és a hirdetéseiben azt sugallja, hogy rajta kívül kizárólag szemét szaporítók és felelőtlen, sőt csaló tenyésztők léteznek. Mellesleg mindig ellenezte a mudimentést. Ha rajta múlott volna, Fura, aki nála született és akit oly gondosan nevelt eladásig, most egy menhely, vagy egy gyepmesteri telep ketrecében élne.

Fura a Mudi Fajtamentő Egyesület gondozásában ideiglenes befogadónál szocializálódik és ivartalanítás után gazdát keres.
(Bemásolva a mudifórumból)
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2005-03-04
 
Kalendárium
2021. Január
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Hány óra?
 
Ajánlott linkek
 
Kapcsolat

    SZABÓNÉ SZABÓ ZSUZSANNA

aranykoszorús (mudi) mestertenyésztő

Levélcím: 1091 Budapest

                     Üllői út 117. B.lh.II/27

Telefon: 06-1-788-1297 vagy mobilon: 06-20-214-2472

E-mailcímek: mudibarat1@msn.com

                  csupaszabo@msn.com

    szaboneszabo.zsuzsanna@chello.hu

 

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj